Втръсна им на хората от избори. Избор след избор, избор след

...
Втръсна им на хората от избори. Избор след избор, избор след
Коментари Харесай

Председател на избирателна комисия: До гуша им дойде на хората

Втръсна им на хората от избори. Избор след избор, избор след избор – не се взема решение нищо. На народа му пристигна до гуша. Това разяснява пред Нова нюз Ангел Ангелов – ръководител на една от секционните изборни комисии в Якоруда, където по време на вота имаше пожар.

За да се промени нещо, неговата рекомендация е водачите на партиите да се схванат. По време на вота в неговата изборна секция е имало пожар, а при приемане на протоколите в РИК членовете на Комисията са забавени с часове.

„ Навреме си тръгнахме всички секции, само че в Благоевград като стигнахме, се получиха други затруднения. При приемането на данните още със сядането госпожата беше настроена негативно: „ Имате неточности, имате неточности ”, ние ги оправихме за негативно време. … От 5 сутринта влязохме в залата, в 8 излезнахме. Накараха ни да броим още веднъж всички бюлетини. Един човек не излезе – да не сме свалили държавното управление с един човек. … В края на краищата си излезе нашата численост ”, изясни Ангелов премеждията си от нощта след вота.

Той описа, че след промяна на един член на РИК „ за 5 минути всичко е решено ”, откакто са забавени с часове при приемане на протоколите.

Двете дами, които били в същата СИК, са на инжекции от терзание. " Бюлетини с тикче отвън квадратчето ги одобряваха за действителни ", разясни Ангелов.Тези хора в РИК нали са поставени да оказват помощ, запита председателят на една от Секционните изборни комисии в Якоруда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР